CoP workshop Design Thinking voor het VMBO

Op 14 december van 15:30 tot 17:00 uur vindt er een volgende Community of Practice (CoP) workshop plaats bij Globe College in Utrecht: Design Thinking voor VMBO Cultuuronderwijs.

In deze workshop leer je over de basisprincipes van Design Thinking toegepast op het ontwikkelen van cultuuronderwijs in het VMBO. In deze workshop leer je over de verschillende fasen, methoden en technieken van Design Thinking en hoe je op basis van deze ontwerpmethode samen met je leerlingen uitdagend onderwijs kunt ontwikkelen.

De workshop wordt verzorgd door Keimpe de Heer.

Keimpe is medeoprichter van PerfectStorm. Keimpe is een ervaren trainer en heeft de afgelopen jaren diverse onderwijsdoelgroepen in binnen en buitenland in ontwerpgerichte onderwijsprogramma’s begeleid. Daarnaast is Keimpe werkzaam als studieleider, hoofddocent Design & Research, voor de HKU school Games en Interactie. Daarvoor werkte hij als programmamanager onderwijs bij Waag Society, Institute for Art Science and Technology.

De workshop is onderdeel van de Community of Practice (CoP). De CoP is een professionaliseringsprogramma dat onderdeel is van het Next Culture project en bedoeld voor docenten in het VMBO.

Voor aanmelding voor deze eigentijdse hands-on workshop, vul dan het onderstaande formulier in.

En hopelijk zien we je op 14 december!