Samenwerking met Globe en Yurt plannen krijgen vorm

Om de samenwerking met het Globe in het project vorm te geven en goed te begrijpen hoe de dynamiek en de cultuur van de school is, hebben projectmedewerkers Tanja en Andrea de afgelopen dagen het Globe bezocht om mee te kijken in technieklessen en te praten met de leerlingenraad.

Het is heel waardevol geweest om met een aantal docenten en leerlingen en met de leerlingenraad te praten over de plannen voor de inrichting van de medialabruimte en te zien hoe de leerlingen les krijgen en de les beleven. We hebben heel wat inspiratie opgedaan en weten nu beter waar we rekening mee moeten houden voor de verdere ontwikkelingen binnen het project.

Het idee dat we in dit project verder uitwerken voor de labruimte is om een Yurt in de school op te zetten, een nomadische tent waarin we de medialab ruimte verder vormgeven. Naar aanleiding van de leerlingenraad-bespreking  over onze Yurt plannen hieronder de linkjes naar Yurt ideeën. Let wel, dit zijn nog maar de eerste ideeën, een sfeerimpressie die Tanja heeft gemaakt in Photoshop. Deze photospheres zijn er vooral om onze eerste ideeën al een beetje te delen en iedereen zo goed mogelijk mee te nemen in het proces.

VR-SPHERES

Yurt 1 (framework): https://www.setupbeta.nl/vr/229520588

Yurt 2 (tent): https://www.setupbeta.nl/vr/040304799

Yurt 3 (tent met luifel): https://www.setupbeta.nl/vr/961043594

Yurt 4 (futuristisch rood): https://www.setupbeta.nl/vr/182380553

Yurt 5 (futuristisch wit): https://www.setupbeta.nl/vr/326167305

Deze volgorde kan worden aangehouden bij het bekijken van de spheres: de voorstelling begint in Yurt 1 met een vrij basic framework, dan traditionele / herkenbare yurts, en als laatste gekke futuristische vormen om hun fantasie te prikkelen…